Request
01/12/2018
Saturday
Sesiones
night
Duration: 
85 min
Since 3 €

Description

Autores: Maria Molins i Bárbara Granados. Direcció: Joan Maria Segura Bernadas. Composició i direcció musical: Bárbara Granados. Intèrprets: Maria Molins, Bárbara Granados, Dick Them i Miquel Malirach.Disseny de vestuari: Irantzu Ortiz.  Disseny de la il·luminació: Marc Salicrú. Disseny del so: Marc Santa. Disseny d’escenografia: Joan Maria Segura Bernadas. Ajudant de vestuari: Silvia Iglesias. Alumna en practiques: Magdalena Capellà. Producció executiva: Júlia Simó Puyo. Direcció tècnica: Xavier Xipell “Xipi”. Producció: Grec Festival de Barcelona, Sala Muntaner i Velvet events. 

Un cabaret com els d’abans, però d’ara i en clau de dona. Espectacle finalista als Premis Max de les arts escèniques 2018. Espectacle inclòs a l’any Capmany. 

Mary Santpere, Ángel Pavlovsky, Guillermina Motta, Maria Aurèlia Capmany… Amb aquests referents, entre molts d’altres, han treballat l’actriu Maria Molins i la pianista Bàrbara Granados (besneta del compositor Enric Granados) per construir un Cabaret(A) com els dels moments més brillants de la història del Paral·lel de Barcelona, però en clau de dona. I és que molt de talent i tones de bon humor són les matèries primeres per a aquest espectacle. Dues dones són capaces de dir un monòleg teatral dels més seriosos (qui ha dit Shakespeare?) a ritme de blues, d’imaginar-se un personatge de Mercè Rodoreda cantant el més sensual dels cuplets en un bar del Raval o de dur el públic a passejar entre textos i cançons.

Adults

Equipment

Carrer de Sant Pau, 9
08700
Igualada

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
9 h a 14 h
+34 938 03 19 50
Contact person: 
Francesc Rosell Farré rossellf@aj-igualada.net

Past sessions

Saturday
01
December
Time
21:00
Place
Teatre Municipal Ateneu Igualada