Direct reservation
10/04/2020
Friday
Sesiones
afternoon
Duration: 
60 min
Since 3 €

Description

Música: Igor Stravinsky. Coreografia: Carlos Bonilla. Disseny de vestuari: Ginadan. 2ª. Part. Tablada. Coreografia: Leandro P. Sanabria. Las voces. Coreografia: Richard d’Alton. Preciositte Suite. Coreografia: Marcelo Saez. Direcció: Georgina Rigola.

El mític sacrifici d’una adolescent obligada a ballar fins a la mort per aconseguir la benevolència dels déus.

La consagració de la primavera és una de les obres cabdals d'Igor Stravinsky. Possiblement, la millor part orquestral de tot el segle XX. Un cant a la poesia, una cascada de música que ho emplena tot en un elogi a la natura, a la fertilitat, al món i a l'esperit crític. Una vida a canvi de més vida.
El BCN City Ballet fa una interpretació neoclàssica d'una peça idònia per a uns temps convulsos on està en joc allò que entenem com a pàtria i on la sostenibilitat ha d'esdevenir bandera.Expressar amb dansa els límits de la consagració de la primavera constitueix un repte permanent, ben resolt per Carlos Bonilla. La consagració de la primavera presenta una música elaborada, contemporània, però reconeixible per tothom; un veritable riu musical al qual posem el moviment, en una coreografia expansiva a la vegada que intimista, on la dansa i la música van de la mà.

Adults

Equipment

Carrer de Sant Pau, 9
08700
Igualada

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
9 h a 14 h
+34 938 03 19 50
Contact person: 
Francesc Rosell Farré rossellf@aj-igualada.net

Past sessions

Friday
10
April
Time
19:00
Place
Teatre Municipal Ateneu Igualada