• Imatge d'una de les obres de Posenenke, que el públic pot intervenir.
Request
02/12/2019 to 05/03/2020
Monday, Wednesday, Thursday
Sesiones
morning
Duration: 
aprox. 2h
Places for groups

Description

Amb motiu de l’exposició dedicada a Charlotte Posenenske, prendrem algunes de les seves estratègies creatives per construir una proposta en què es difuminin i desbordin els límits tradicionals entre la visita i el taller. No es tracta, doncs, de fer una visita, i després, un taller; sinó d'habitar i recórrer des del principi el museu de forma diferent: creativa, des del cos i l'experiència, col·lectivament... La visita-taller està dissenyada i conduïda per artistes, que entrellacen les seves disciplines i pràctiques d'investigació amb el treball de Posenenske i amb les temàtiques que giren al voltant de la seva obra (la reproductibilitat i el treball en sèrie, el desplaçament de l’autoria, l’alteració de l’espai, la crítica al mercat de l’art, la participació col·lectiva i l’abandonament, el sentit i la utilitat de l'art...).

Un recorregut particular pel treball artístic de Posenenske iniciat a mitjans dels anys cinquanta i que va fluctuar entre el minimalisme i el conceptualisme, l’art participatiu i la performance, la pràctica social i la crítica institucional, i que va abandonar l’any 1968 per dedicar-se per complet a la sociologia.

Activitat adreçada a centres i entitats socials de persones amb malaltia mental i/o risc d'exclusió social.

Price: 
Price from:

3€ per persona (acompanyants gratuït)

More information about the schedule: 
El taller s'ofereix els dilluns, els dimecres i els dijous a les 10:30. Consulteu-nos disponibilitat per altres dies i horaris.
Adults
Youth

Equipment

Plaça dels Àngels, 1
08001
Barcelona
Space: 
MACBA

Apropa equipamient contact

+34 93 412 08 10
Contact person: 
Ariadna Pons educacio@macba.cat
Ariadna Pons apons@macba.cat