5
Fent el sofregit
Collint hortalisses a l'hort del Museu
Tot a punt per cuinar
2020/09/01 to 2025/12/31
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday
Schedule
morning, afternoon
Duration: 
2 hores aprox
Places for groups
Guided tour & touch experience
Places available for wheelchair users

Workshop
Museums and exhibitions
sustainability
  • Ens introduïm de manera pràctica a la cuina respectuosa amb el medi ambient i la nostra salut.
  • Descobrim, a través dels sentits, aliments frescos de temporada, cuinant receptes senzilles i plats atractius plens de nutrients i de vida.
  • Incidim en la importància de reaprofitar les restes, per lluitar contra el problema del malbaratament alimentari i analitzem els nostres hàbits de consum.
  • Quins aliments tenen un menor impacte negatiu sobre el medi ambient i les persones? Aquesta i moltes més preguntes intentem respondre-les amb molta cura i art culinària

Outdoor
Sensory
A safe bet
All audiences
Price: 
Price from:

3,9€ per persona

Minimum places for the group: 
5
Maximum places for the group: 
25
More information about the schedule: 
De dilluns a dissabte de 10:30 a 18:30 Diumenges i festius de 10:30 a 14:00

Where it takes place

Ctra. de Montblanc, 35
43440
Espluga de Francolí
977870576

Apropa equipamient contact

977870576