Register
Request
17/01/2019
Thursday
Sesiones
morning
Duration: 
50 minuts
Places available for wheelchair users
Since 3 €

Description

Addaura Teatre Visual fa una mirada al món de Brossa amb set poemes visuals. L’espectacle neix de la inquietud per voler explorar i experimentar la fusió entre la poesia d’avantguarda amb la dansa, i tot plegat fer-ho arribar als infants. És un espectacle basat en la poesia visual de Joan Brossa, on es barregen dansa, màgia, objectes, projeccions, titelles i ombres, una investigació que ens porta a encaixar-ho tot sense perdre el significat que l’autor vol transmetre en cadascuna de les seves obres.

En explorar el fantàstic món de Brossa, hem vist que darrere de cada obra hi ha una particularíssima visió del món, de la societat, i ens ofereix la possibilitat de descobrir nous camins plens de paral·lelismes i simbolismes.

La dificultat d’expressar amb paraules el que signifiquen les coses porta a Brossa a utilitzar la imatge o l’associació entre objectes com a substitut del poema, tot oferint una representació lúdica i irònica. Un dels elements clau de l’espectacle són les lletres de l’alfabet, molt significatives en l’obra de Brossa. Tant, que aquestes poden significar per elles mateixes i passar a ser portadores de valors expressius ben diversos. D’entre totes, la lletra A és la més reiterada, atès que és la primera lletra de l’alfabet i, per tant, és la porta per on entra la literatura!

Very visual
Kids
All audiences

Equipment

Paseo Ernest Lluch, D - 1.
08222
Terrassa

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
10.00h a 14.00h; 15.00h a 17.00h
+34 93 789 90 85

Past sessions

Thursday
17
January
Time
11:00
Place
Auditori Municipal de Terrassa

Accessibility

  • Places available for wheelchair users