Register
Request
26/04/2019
Friday
Sesiones
morning
Duration: 
50 minuts
Places available for wheelchair users
Since 3 €

Description

L’espectacle de Landry el Rumbero dóna a conèixer la rumba tradicional catalana amb cançons pròpies i versions fetes en clau de rumba. El seu concert inclou jocs que conviden a participar els petits espectadors i es converteix en un espai d’intercanvi que repassa els trets característics de la rumba.

Cantareu les seves adaptacions de cançons populars com el Sol solet, el Joan petit quan balla i cançons nadalenques, i podreu acompanyar-lo, tot picant de mans.

I la seva música no beu només de rumba sinó també del son cubà, la música balcànica i el pop, i vol transmetre missatges. La cançó que hi dóna títol, Ets especial, és una cançó molt important, en la qual es plasmen molts sentiments reals, inspirada pel cosí de’n Landry, que té una discapacitat i és campió olímpic de bàsquet, i per moltes altres persones que són exemples de superació.

Ho fa amb unes lletres senzilles de digerir, però no per això insubstancials. Canta als més petits i, per tant, s'adapta a la seva realitat i al seu llenguatge. Landry el Rumbero introdueix els infants a la rumba, tot mostrant-los els seus secrets. Cançons com "Rumb al Carib" o "Carrossa gitana" permet explicar-los els orígens de la rumba i la cultura gitana d'una manera natural, fàcil d'entendre i, sobretot, fàcil de ballar i cantar.

Kids

Equipment

Paseo Ernest Lluch, D - 1.
08222
Terrassa

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
10.00h a 14.00h; 15.00h a 17.00h
+34 93 789 90 85

Past sessions

Friday
26
April
Time
9:45
School
Place
Auditori Municipal de Terrassa

Accessibility

  • Places available for wheelchair users