Register
High demand
Request
09/11/2019 to 10/11/2019
Saturday, Sunday
Sesiones
morning
Places for groups

Description

Vivim en un món ple d'imatges. Ens envolten per tot arreu, reproduïdes a través de diferents formats. Les veiem en pantalles i cartells, estàtiques o en moviment, acompanyades de so o mudes. Avui percebem aquesta voràgine visual com un fet habitual, però, quan comencem a capturar i conservar imatges del món que l'envolta? La història es remunta als temps prehistòrics, en els quals els nostres avantpassats van començar dibuixant animals a les parets de les coves.

Explora Zinematik relata com ha progressat l'art de capturar imatges, gràcies a invencions cada vegada més complexes. Proposem un recorregut per una part d'aquest viatge en el temps, en què interactuarem amb mecanismes cinematogràfics primitius, des dels més antics fins als invents pròxims a l'aparició del primer cinematògraf. Entre aquests invents, la càmera fosca, el zoòtrop o el praxinoscopi, predecessors de la fotografia i el cinema. No t'ho perdis!

Activitat gratuïta. Les entrades es podran adquirir exclusivament en el mostrador del centre, en l'horari habitual d'obertura. Màxim 4 entrades per persona. Es prega puntualitat. Deu minuts abans de començar la sessió s'alliberaran les entrades no presentades.

Minimum places for the group: 
10
Maximum places for the group: 
10
Very visual
Sensory
A safe bet
Adults
Family
Kids
Youth
All audiences

Equipment

Carrer Cristòfor Colom, 2
43001
Tarragona

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
9.00 - 14.00 - 16.00 - 19.00 h
+34 977 24 98 71
Contact person: 
Direcció CaixaForum Tarragona caixaforumtrg@fundaciolacaixa.org

Past sessions

Sunday
10
November
Time
11:00
Place
CaixaForum Tarragona
Saturday
09
November
Time
11:00
Place
CaixaForum Tarragona