Register
Direct reservation
24/01/2019
Thursday
Sesiones
night
Places available for wheelchair users
Since 3 €

Description

A finals del 2017, poc abans de publicar el seu aclamat disc Blanc (Halley Records 2018), Ferran Palau ja tenia pràcticament enllestides les cançons que formen part de Kevin (Hidden Track Records, 2019), el seu quart disc en solitari. Gravat a principis d’aquest any 2019 entre la casa del seu productor i cosí Jordi Matas, la Casa Murada i l’estudi d’en Panxii Badii.

Un disc de pop que mira de re-ull al soul més ‘easy-loving’, però, podem interpretar aquest disc com un disc de cançons d’amor? En l’univers Palau les preguntes mai tenen una resposta clara i no serà diferent en aquesta ocasió, però és evident que estem davant de l’obra més romàntica i colorista de l’artista, en la que el tu i el jo que sempre protagonitzen les seves lletres, es converteixen en un micro univers on cada punt de vista esdevé una possible nova dimensió.

Tom Hagan obrirà la doble sessió de la nit. El music saltenc repassarà amb nova banda el seu darrer treball -el ja llunyà "Carles Vidal" (2015)- i esperem que ens regali alguna cançó del que serà el seu proper i esperat disc

A safe bet
Adults
Dark environment
No intermission

Equipment

Passeig de la Devesa, 35
17001
Girona

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
de dilluns a divendres de 9 a 14 hores
+34 972 20 76 34
Contact person: 

Past sessions

Thursday
24
January
Time
20:30
Place
Sala de Cambra - Auditori de Girona

Accessibility

  • Places available for wheelchair users