Direct reservation
06/11/2020
Friday
Sesiones
night
Duration: 
1 h

Description

Pregó de la Festa Major de Balaguer, a càrrec de George Carner, i concert en motiu del premis Ziryab a càrrec de l'escola de música de Balaguer

George Carner (Nova York, 1945) és fill de Josep Carner-Ribalta. Exercí la carrera diplomàtica per al govern dels Estats Units d’Amèrica durant quaranta anys. Fou director de cooperació internacional amb l’agència USAID al Senegal, a Tunísia, a Madagascar, a Nicaragua i a Guatemala. Abans havia servit amb l'USAID al Marroc, a l'Afganistan, a Filipines i a Washington DC. L’últim càrrec que ha exercit ha estat el de representant dels EUA davant del Comitè d‘Ajuda pel Desenvolupament de l'OCDE a Paris del 2003 al 2008. Estudia el batxillerat a les Escoles Pies a Barcelona. Té un Bachelor of Arts per la Universitat de Carolina del Nord a Chapel Hill i un Master of Arts per la Universitat de George Washington a Washington DC en ciències politiques i afers internacionals. També va fer estudis en economia al Foreign Service Institute i va seguir cursos a I'Institut de Sciences Politiques a París. Actualment esta jubilat, viu a la Costa Brava i fa de conferenciant i consultor en matèria de desenvolupament i cooperació internacional. Com a escriptor, a més d’aquest volum, ha escrit i publicat diversos articles professionals.

En acabar l’acte, es farà el lliurament dels  IX PREMIS ZIRYAB CIUTAT DE BALAGUER  amb l’acompanyament musical d’un grup d’alumnes de l’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE BALAGUER que interpretaran les obres premiades de l’edició anterior.

All audiences
Activitat en streaming

Equipment

Carrer Àngel Guimerà, 28
25600
Balaguer

Apropa equipamient contact

973 44 52 00
Contact person: 
Pep Angerri i Auberni cultura@balaguer.cat

Past sessions

Friday
06
November
Time
21:00