Register
Request
24/04/2020
Friday
Sesiones
afternoon
Duration: 
45 min
Places available for wheelchair users

Description

NO EM DIGUIS REINA és el viatge agitat d’una princesa que no vol ser reina a través dels indrets més foscos i marginals del seu reialme: un país distòpic habitat per personatges freaks, desmesurats i roïns, que es comporten de manera cruel, oportunista i despietada. Una tragicomèdia, una sàtira i una road movie sobre la identitat, el poder, la pèrdua dels privilegis i altres misèries humanes.
Un espectacle que ens presenta un sistema esgotat i decadent i ens pregunta si, per canviar-lo, estem disposats a renunciar als nostres privilegis.Diversitat Teatral va néixer el 2010 per posar de relleu la necessitat d’incloure artistes amb diversitat funcional i/o sensorial en espectacles adreçats al circuit professional, a fi de fer
pedagogia de la diversitat i lluitar contra la discriminació que ha viscut i encara viu aquest col·lectiu. En aquest temps hem produït i estrenat El sexe dels àngels (2011-2019), La última pirueta (Premi “Obra Social La Caixa” 2013) i De la miss a la mitad (2016).
NO EM DIGUIS REINA fa un salt endavant en la normalització, amb un espectacle que no tracta de la discapacitat i que no justifica la presència d’artistes amb discapacitat en el seu repartiment.

All audiences

Equipment

c/ Sant Isidre, 140
08208
Sabadell

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
de 10 a 13 h.
+34 93 745 31 50
Contact person: 
Núria Juan Muns i Marta Bisbal taquilla@ajsabadell.cat

Past sessions

Friday
24
April
Time
17:00
Place
Teatre L'Estruch

Accessibility

  • Places available for wheelchair users