Request
18/11/2018
Sunday
Sesiones
afternoon
Duration: 
1 h 50 min
Places available for wheelchair users
Since 3 €

Description

Aquesta història ens parla de la amistat sorgida en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants. Aquí, les protagonistes (Cristina Genebat, Marta Marco i Clara Segura), entre els 18 i els 19 anys, faran l’”estirada” juntes i descobriran qui són per primera vegada. Tot allò que compartiran serà tan pur, tan autèntic, que les marcarà de per vida.

Tot i les seves diferències, la Di, la Viv i la Rose acabaran transformant aquesta casa en una nova llar i totes tres formaran una nova família. En aquesta època construiran a Mossbank Road el que serà ja per sempre el seu refugi, on sembla que res dolent no els pot passar.

La cara més fosca de la vida però interromprà aquest paradís en que s’ha convertit Mossbank: un fet inesperat les afectarà profundament fins al punt que, a partir d’aleshores, marcarà les seves decisions i determinarà el seu futur. L’etapa d’estudiants té data de caducitat i Mossbank deixarà de ser un lloc físic per convertir-se en un espai interior que les acompanyarà sempre. El pas del temps serà implacable, però a elles sempre els quedarà Mossbank.

Thrilling
Adults
No intermission

Equipment

Av Josep Tarradellas, 17
08840
Viladecans

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
De dilluns a divendres de 10h a 14h.
+34 936 594 160
Contact person: 
Xavier Campón xcamponb@viqual.cat
Samanta Castilla scastillam@viqual.cat
Albert Martí Panadès amartip@viqual.cat

Past sessions

Sunday
18
November
Time
19:00
Place
Auditori Atrium

Accessibility

  • Places available for wheelchair users