• Institut del Teatre
Direct reservation
26/04/2019 to 27/04/2019
Friday, Saturday
Sesiones
night
Duration: 
60 minuts
Places available for wheelchair users
Since 3 €

Description

En motiu del 70è aniversari de la creació de la Secció de Dansa, l’Institut del Teatre va instituir un Premi Coreogràfic dirigit als joves creadors i intèrprets per tal de donar-los a conèixer i facilitar la seva inserció laboral.

El premi consisteix en dotar de recursos econòmics a quatre projectes seleccionats en concurs perquè facin una breu presentació al Mercat de les Flors a finals de desembre, on es triarà el guanyador, que podrà estrenar la seva coreografia completa al Festival Grec 2019.

El SAT! també hi col·labora amb la selecció de dos dels quatre projectes finalistes, a qui els oferirà l’oportunitat de desenvolupar les seves peces i presentar-les al públic en un format més llarg. Els grups participants no els podrem conèixer fins el mes de desembre.

El Premi de Dansa de l’Institut del Teatre està organitzat amb la col·laboració del GREC Festival de Barcelona, Mercat de les Flors, Fundació SGAE, Centre Cultural de Terrassa, El Graner, Teatre Auditori de Sant Cugat, La Caldera Les Corts, l’APDC, L’Estruch, Temporada Alta, Sismògraf i el SAT!

*El SAT! i Estrella Damm us conviden a un col·loqui postfunció. (divendres 26)

Very visual
Adults
All audiences

Equipment

Neopàtria 54
08030
Barcelona

Apropa equipamient contact

933 45 79 30
Contact person: 

Past sessions

Saturday
27
April
Time
20:30
Place
Sat! Teatre

Accessibility

  • Places available for wheelchair users