Register
5
Direct reservation
30/06/2019
Sunday
Sesiones
night
Duration: 
2h
Since 3 €

Description

Orquestra: Arts Symphony Ensemble
Director musical: Alfonso Casado
Direcció artística: Víctor Conde 

De Broadway a Hollywood proposa en primer lloc, un viatge per totes aquelles melodies que viuen en la nostra memòria, però també per aquells temes de recent explosió en la nova revolució del cinema i del teatre musical. Temes de cinema clàssic, estàndards de teatre musical i melodies que d'alguna forma s'han fet populars a través de pel·lícules.

Juntament amb la orquestra Arts Symphony Ensemble i el director musical Alfonso Casado, quatre de les millors veus del teatre musical anglès, ballarins, cantants de cor i un espectacular muntatge de llum, so i projecció per a embolicar aquestes melodies de luxe i glamur però al mateix temps fer-ho d'una manera sorprenent i única, utilitzant les últimes tendències en tecnologia i disseny.

Aixi temes de CANTANDO BAJO LA LLUVIA, SONRISAS Y LÁGRIMAS o UN AMERICANO EN PARÍS es donaran la mà amb MOULIN ROUGE, QUEEN, LA LA LAND, EL GRAN SHOWMAN i JAMES BOND. 

El Hollywood clàssic, els teatres de Broadway, les nits d'estrenes i glamur, el món en definitiva que imaginem en asseure'ns en un cinema, en una nit màgica i única.

All audiences

Equipment

Av. Diagonal, 686
08034
Barcelona

Apropa equipamient contact

+34 933632510
Contact person: 

Past sessions

Sunday
30
June
Time
22:00
Place
Jardins de Pedralbes