Register
  • Raphaélle. La Conquesta del Pol Sud
Direct reservation
18/10/2019
Friday
Sesiones
night
Duration: 
1h 20 min
Since 3 €

Description

La Conquesta del Pol Sud és una companyia dedicada al teatre documental que combina el treball amb testimonis reals a escena i la investigació periodística. Ens interessa posar en relació les històries individuals amb la història col•lectiva, buscar el nexe entre les vides d’algunes persones i les vides de tots.

Després de Nadia i Claudia, en aquesta darrera peça de la trilogia sobre dona, identitat i història ens hem centrat en l’experiència d’una jove transsexual: la Raphaëlle Pérez.. El seu recorregut està marcat per la lluita, per la recerca de la identitat, per l’autoafirmació, pel trencament dels motlles, pels somnis... Tot i haver nascut en un dels països capdavanters a Europa, França, la vida de la Raphaëlle no ha estat, no és i, potser, no serà gens fàcil. La seva valentia –i les seves aspiracions i decepcions– ens interpel•len directament.

Raphaëlle és una mirada fascinada per un món en plena transformació, una transformació que afecta tots els àmbits de les nostres vides i que, especialment, està redefinint el rol dels gèneres. És la divisió home-dona una construcció cultural? De quina forma ens relacionem amb els nostres referents? Com ens condicionen? A qui volem assemblar-nos? Quina mirada projectem sobre les minories? Què vol dir ser dona? Què vol dir ser home?

Creació i interpretació: Raphaëlle Pérez, Carles Fernández Giua, Eugenio Szwarcer
Direcció: Carles Fernández Giua
Disseny escenografia i vídeo: Eugenio Szwarcer

Espectacle en castellà
Durada: 80 min

All audiences

Equipment

C. Joventut, 4-10
08904
L'Hospitalet de Llobregat

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
De 9 a 15 h
+34 934036795
Contact person: 
Xesco Forn i Béjar fforn@l-h.cat

Past sessions

Friday
18
October
Time
20:30
Place
Sala A - Teatre Joventut