High demand
  • Roberto Fonseca
Request
06/12/2021
Monday
Sesiones
night
Duration: 
70 min
Places available for wheelchair users

Description

El prolífic pianista i compositor cubà Roberto Fonseca, reconegut mundialment en els circuits de jazz contemporani i amb una nominació en els premis Grammy, combina una gran varietat d’estils en la seva música, caracteritzada per la mescla dels ritmes afrocubans amb elements del soul, funk, blues i el hip-hop. Ara torna al Principal després de l'èxit aconseguit a l'actuació el passat mes de juliol, quan acompanyà a Omara Portuondo celebrant els seus 90 anys de vida i música.

Aquest concert que oferirà Fonseca al Teatre Principal estarà basat en gran manera en el seu disc Yesun. “És l’àlbum que sempre vaig voler fer”, diu Fonseca sobre un disc que combina tot, des de jazz i música clàssica fins a rap, funk i electrònica, saltant-se les normes pel camí. “Aquí hi ha totes les meves influències. Tots els sons i energies que em fan ser qui som”.

  • Si teniu alguna necessitat específica o demanda d'assistència per a un grup més nombrós no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres via correu electrònic i us atendrem tan aviat com ens sigui possible.
Blockbuster
Sensory
All audiences
No intermission

Equipment

Carrer de la Riera, 2
07003
Palma

Apropa equipamient contact

971 219 700
Contact person: 
Mari Pau Ruiz Pérez mp.ruiz@teatreprincipal.com

Sessions

Monday
06
December
Time
20:00
Place
Sala Gran

Accessibility

  • Places available for wheelchair users