• Arànega hipnotitza amb simpatia i projecta alliberament
Direct reservation
02/06/2019
Sunday
Sesiones
afternoon
Duration: 
75 min
Since 3 €

Description

Versió: Joan Sellent i Ferran Toutain. Direcció i música: Miquel Gorriz. Intèrpret: Mercè Arànega. Il·luminació: Jaume Ventura. Escenografia: Jon Berrondo. Ajudant de direcció: Anna Maria Ricart. Direcció de producció: Amparo Martínez i Anna Rius. Cap de producció: Maite Pijuan. Producció executiva: Raquel Doñono. Coproducció: Focus i Mola Produccions.

 

Arànega hipnotitza amb simpatia i projecta alliberament

 

La Shirley és una mestressa de casa de Liverpool que té una relació rutinària amb el seu marit i dos fills que ja han marxat de casa. Un dia, una amiga li fa un regal sorprenent: un bitllet d’avió per marxar, totes dues, quinze dies de vacances a Grècia. La proposta trasbalsa la Shirley, que es pregunta què se n’ha fet, d’aquella noia que tenia tants somnis i com és que s’ha convertit en una dona de mitjana edat que beu vi blanc mentre prepara un ou ferrat amb patates fregides per al seu marit.

Shirley Valentine és un monòleg còmic que ens parla de la possibilitat de canvi i del coratge de viure. I ho fa d’una manera tan vital, tendra i divertida alhora que no podem fer res més que deixar-nos arrossegar per la força de la seva protagonista.

Adults
Alcohol or drug consumption

Equipment

Carrer de Sant Pau, 9
08700
Igualada

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
9 h a 14 h
+34 938 03 19 50
Contact person: 
Francesc Rosell Farré rossellf@aj-igualada.net

Past sessions

Sunday
02
June
Time
19:00
Place
Teatre Municipal Ateneu Igualada