5
  • sessió de treball
  • Enregistrant sons
  • Sessió de treball de ssssonoritatssss
Request
07/02/2020 to 23/02/2020
Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday
Sesiones
morning, afternoon
Duration: 
30 min
Places for groups

Description

ssssonoritassss es un projecte col.laboratiu amb l'artista Laura Llaneli i persones amb discapacitat intelectual de dos centres ocupacionals d'Asproseat.

ssssonoritatssss és una proposta artística de Laura Llaneli que gira al voltant del so, dels sons que formen part de la nostra vida diària. El projecte, de sis mesos de durada, comprèn un seguit d’activitats que transformen les accions quotidianes dels participants en experiències sonores. Es planteja com un procés obert,  participatiu i de desenvolupament lliure.

L'exposició mostra el procés i les obres resultants del projecte.  Inclou una part visual i d'escolta i una taula de so amb la que es pot interactuar

Aquest projecte ha estat seleccionat pel programa Art for Change de ”la Caixa” , que té com a finalitat recolzar equipaments i institucions culturals que desenvolupin projectes artístics amb la participació de col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Minimum places for the group: 
5
Maximum places for the group: 
25
More information about the schedule: 
Performances : 7 i 8 de febrer a les 12.20h L'exposició s'obrirà al public el dia 8 a les 14h De dimarts a dissabte de 10 a 18 h Diumenge de 10 a 15 h
Sensory
Adults
Family
Youth
All audiences
Performance standing

Equipment

Parc de Montjuïc, s/n
08038
Barcelona
Space: 
Fundació Joan Miró

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
de dilluns a divendres de 10 a 14 h
+34 934 439 067
Contact person: 
Reserves Fundació Miró reserves@fmirobcn.org