4
Direct reservation
12/10/2019
Saturday
Sesiones
night
Duration: 
110 min
Since 3 €

Description

T de Teatre i Dagoll Dagom coprodueixen la versió catalana d'aquesta comèdia romàntica de l'aclamadíssima comèdia d'Alfredo Sanzol, La ternura. Sanzol s'ha inspirat en l'univers de les comèdies de Shakespeare per dirigir aquest enginyós espectacle que ens parla de la impossibilitat de protegir-nos del mal que ens pot fer l'amor.

La tendresa explica la història d'una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen amb l'Armada Invencible, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d'haver envaït Anglaterra.
La reina Esmeralda odia els homes perquè sempre li han condicionat la vida i li han robat llibertat, així que no està disposada a permetre que les seves filles tinguin el mateix destí que ella. Quan l'Armada passa a prop d'una illa que la reina considera deserta, provoca una gran tempesta que enfonsa el vaixell en què viatgen.
El seu pla és quedar-se a viure en aquesta illa amb les seves filles per no haver de tornar a veure mai més cap home. El problema és que escullen una illa on des de fa vint anys hi viu un llenyataire amb els seus dos fills, que s'hi van amagar per no tornar a veure cap dona mai més. Quan la reina i les dues princeses descobreixen que no estan soles, es vesteixen d'homes per protegir-se. I aquí comencen les aventures, els embolics, els enamoraments i les confusions.

Text i direcció: Alfredo Sanzol
Traducció: Joan Lluís Bozzo
Intèrprets: Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Javier Beltrán, Marta Pérez, Jordi Rico i Ferran Vilajosana
Escenografia i vestuari: Alejandro Andújar
Il·luminació: Pedro Yagüe
Música original: Fernando Velázquez
Caracterització: Eva Fernández
Producció executiva: Anna Rosa Cisquella i Daniel López-Orós

Adults
Family

Equipment

La Riera, 169
08302
Mataró

Apropa equipamient contact

+34 937 58 21 00
Contact person: 
Noelia Lanza nlanza@ajmataro.cat

Past sessions

Saturday
12
October
Time
20:30
Place
Teatre Monumental