Oriol Vilapuig i Xavi Garriga
Museu Picasso i Apropa Cultura
Resource type
Arts
Artistic discipline
Museums and exhibitions
Language
Català
Format
Video

Goals

Educa amb l’Art es un curs de formació que ensenya a enriquir, potenciar i donar una nova dimensió a la vostra tasca com a educadors o educadores a través de les possibilitats de la creació artística. A partir de sessions vivencials en arts escèniques, música i arts visuals experimentem i aprenem com l'art pot ajudar-nos en el dia a dia.

La pandèmia del Covid-19 ens ha portat al límit, molt especialment als i les professionals del sector social. Per aquesta raó, el curs 2020-2021 gira al voltant de la reconnexió amb nosaltres mateixes i la necessitat de guarir-nos i regenerar-nos a través del joc creatiu i la descoberta de la pròpia mirada artística.

 

Description

El taller s’anomena Paisatges Interns del cos que generen converses i relats i va ser conduït pels artistes i professors Oriol Vilapuig i Xavi Garriga a través de la plataforma Zoom.

Mitjançant estratègies del món de l’art es va crear una peça de roba: una capa. La capa com a mirall de les nostres fortaleses, ferides i desitjos. El procés ens va permetre comprendre i acceptar les nostres experiències, aquelles felices i aquelles més difícils.

Parlàrem sobre el concepte de ferida i vam utilitzar el ritual de cosir per netejar, sanar i connectar-nos els uns amb els altres.

 

Vols fer el taller amb el vídeo? Quin material et caldrà?

Material bàsic: un tros de tela, tisores, rotuladors, celo, llapis... consulta la llista.