Laura Zamora i Daniel Klamburg
Teatre Nacional de Catalunya i Apropa Cultura
Resource type
Arts
Artistic discipline
Theater
Language
Català
Format
Video

Goals

Educa amb l’Art es un curs de formació que ensenya a enriquir, potenciar i donar una nova dimensió a la vostra tasca com a educadors o educadores a través de les possibilitats de la creació artística. A partir de sessions vivencials en arts escèniques, música i arts visuals experimentem i aprenem com l'art pot ajudar-nos en el dia a dia.

La pandèmia del Covid-19 ens ha portat al límit, molt especialment als i les professionals del sector social. Per aquesta raó, el curs 2020-2021 gira al voltant de la reconnexió amb nosaltres mateixes i la necessitat de guarir-nos i regenerar-nos a través del joc creatiu i la descoberta de la pròpia mirada artística.

 

Description

Després d'un any de moltes incerteses i situacions difícils, mereixem instants per Crear, Reconnectar, Regenerar i Revolucionar. 

El Teatre Nacional de Catalunya, de la mà de la Laura Zamora i el Daniel Klamburg, proposà un taller de teatre i expressió per cuidar-nos, per retrobar-nos i per crear entre tots un petit espectacle efímer. 

Per fer servir les eines pedagògiques que les arts escèniques ens ofereixen cal en primer lloc experimentar-les un mateix. El teatre ens permet expressar col·lectivament un seguit d'idees i emocions que per altres canals seria molt difícil.

És hora de posar-nos roba còmoda i deixar-nos anar. Després d'un temps estrany i dur, que torni ja, la il·lusió, l'espectacle i la revolta!

Gaudeix dels vídeos i segueix la formació com si hi haguessis estat presencialment!