Register
Inge Nouws
La Casa de Carlota and Tantàgora
Resource type
Arts
Artistic discipline
Art & museums
Language
Catalan
Format
Document, Video

Description

La il·lustradora Inge Nouws, directora d’art de l’estudi de disseny La Casa de Carlota, va liderar la formació Educa amb l'Art al MNAC. Es van proporcionar diferents eines per treballar a través de l’art amb diferents col·lectius, partint de l’Art Outsider. A través del procés de creació d’un cartell, els assistents van poder experimentar amb diferents materials, tècniques, estètiques i continguts que renovaran els seus recursos i idees.

En aquest taller es van cercar maneres de parlar amb la imatge mitjançant un treball creatiu col·lectiu. Parlarem sobre el pensament lateral, jugarem amb la metàfora i els sinònims i barrejarem mans amb talents diferents.

A més de ser il·lustradora editorial i artista independent, Inge també col·labora en diversos projectes d’art, és professora de creativitat i tallers d’il·lustració a diverses acadèmies d’art teràpia i a instituts d’educació creativa a Espanya i Holanda. És cofundadora de l’associació Windown i directora artística de l’estudi de disseny La Casa de Carlota, espais on treballa amb artistes amb capacitats diverses.