Description

El castell de Montjuïc, tal com ha arribat fins als nostres dies, és resultat en bona mesura de la reforma de l’enginyer militar Juan Martín Cermeño (1699/1700-1773), projectada el 1751 i executada entre 1753 i 1779. Aquesta millora, que tenia com a objectiu completar l'estructura defensiva de la fortalesa, va suposar l’enderrocament d'una part del vell castell, conservant les millores realitzades en època del virrei Velasco, a finals del s. XVII, i la materialització de noves edificacions sobre una planta trapezoïdal irregular adaptada a la topografia de la muntanya, amb quatre baluards als extrems, un fossat i un camí cobert perimetral.

Accessibility information

Dues places d'aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda. En cas de necessitar-les o requerir-ne més, informeu durant el procés de reserva. El paviment del recinte és irregular, amb presència de desnivells i escales. Si teniu problemes de mobilitat, informeu-vos durant el procés de reserva. Es permet l’accés de gossos guia i d’assistència a tots els espais del Castell de Montjuïc S'ofereix la possibilitat de realitzar visites guiades en llengua de signes per a grups.

How to get here

Es pot accedir al Castell en transport públic, caminant o en vehicle propi. Si escolliu l’opció d’arribar en vehicle privat, a prop del Castell trobareu un aparcament públic de gran capacitat.

Accessibility

  • Adapted lifts
  • Accessible toilets
  • Plazas de aparcamiento adaptadas
  • Places available for wheelchair users
  • Adapted public transport nearby

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
Dll - dv 9-14h
93 316 1033
Contact person: 
Axel González agonzalezsant@bcn.cat
Reserves Castell de Montjuïc reservescastellmontjuic@bcn.cat