Description

El Temple Expiatori de la Sagrada Família es va començar a construir al 1882 i encara continua en construcció. És una església de cinc naus amb creuer de tres, que formen una creu llatina.

A l’extrem superior de la creu hi ha l‘absis, de forma semicircular, que tanca la basílica pel darrere. A més, la basílica consta de tres façanes monumentals: cada una representa un dels tres moments culminants de la vida de Jesucrist: el seu naixement (carrer Marina), la seva passió, mort i resurrecció (carrer Sardenya), i la seva glòria, present i futura (carrer Mallorca). També són visitables el museu i una de les Sagristies. La Sagrada Família és un centre d’espiritualitat internacional que, en un indret excepcional, vol acollir persones de totes les procedències i credos i convidar-les a compartir un sentit de la vida, basat en l’amor, l’harmonia, el bé, la generositat i la pau. La façana del Naixement i la cripta del Temple Expiatori de la Sagrada Família van entrar a formar part del Patrimoni Mundial de la UNESCO l’any 2005.

Accessibility information

- All groups must enter the Basilica of the Sagrada Família from the entrance located at the corner of C/ Mallorca and C/ Sardenya. - The temple has 4 wheelchairs. - Sagrada Familia does not have its own parking, but Barcelona's City Hall offers a "Zona bus" for parking coaches. The authorization must be requested through the web http://www.zonabus.cat/serveis/entorn-sagrada-familia/

Accessibility

  • Accessible toilets
  • Places available for wheelchair users
  • Adapted public transport nearby

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
9:00-14:00 dilluns a divendres
93 208 04 14 / ext.1350
Contact person: