Description

L'Estadi Olímpic és la instal.lació esportiva més entranyable per als barcelonins, l'estrella indiscutible dels Jocs Olímpics de 1992.

Qualsevol servei de càtering, activitat de  team-building, presentació de producte, o filmació, trobarà a l'Estadi Olímpic un espai adient per a la seva celebració.

Els seus múltiples espais interiors i exteriors, ofereixen una opció diferent a aquells actes que cerquen originalitat i amplitud. Espais versàtils que poden servir com a complement dels actes que se celebren a la zona de pista, o bé espais que aporten la seva pròpia identitat com a seu de festes i celebracions  d'empresa.

Un espai excepcional per a actes espectaculars.

Accessibility information

L'entorn del Estadi Olímpic està dotat de places d’aparcament, degudament senyalitzades, properes als accesos principals.(Plànol més abaix) El recinte està adaptat. Si et desplaces amb cadira de rodes, quan arribis a les portes d’accés et rebrà personal de la instal·lació i t’acompanyarà fins a la zona especialment habilitada per cadires de roda. En cas de no venir sol, només un acompanyant podrà seure al teu costat (sempre i quan el nombre de places per a cadires de roda no estigui cobert.) Les zones dels espais habilitats per cadires de roda es troben a la planta principal del Estadi Olímpic.

Accessibility

  • Accessible toilets
  • Plazas de aparcamiento adaptadas
  • Places available for wheelchair users

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
09h -18 h
934262089
Contact person: 
Teresa Sala tsala@bsmsa.cat
Mario Ferrer mferrerm@bsmsa.cat