Description

Mig segle, dos passis diaris, 365 cops l’any. Pocs clubs de jazz, i en general poques sales de música en viu, poden presentar un currículum com el Jamboree, un espai, una institució, que forma part del patrimoni cultural de Barcelona; de la cultura viva d’una metròpoli dinàmica, inquieta, cosmopolita i oberta al món; un dinamisme musical fruit d’iniciatives com aquesta petita gran cava de jazz de la Plaça Reial, per on han passat llegendes mundials de totes les èpoques del jazz, on s’hi han format generacions senceres de músics locals que avui triomfen als cinc continents.

Jamboree és avui un dels pocs equipaments culturals i d’oci del país amb una estructura professional com per oferir jazz de qualitat en viu. Ens avalen milers de sessions de jazz en directe, milions d’entrades venudes i rius de tinta abocats en centenars de publicacions del tot el món dedicats a aquest club. Ens acredita el recolzament unànime del sector arreu d’Espanya, l’interès de programadors de tot el món per dur els seus artistes al nostre escenari, el somni de molts músics joves de fer carrera entre els murs del Jamboree.

Cinquanta anys d’història de la música, la societat i la cultura d’una ciutat, Barcelona, que enguany ha reconegut la tasca del Jamboree atorgant-nos el seu consistori la Medalla d’Or de la Ciutat. Un honor que  també pertoca a la feina d’una empresa, Mas i Mas, responsable de mantenir viva la flama del jazz en aquest racó consagrat a la música en directe.

Us presentem doncs, un club de referència des de l’any 1960.  

Accessibility information

He have got several equipments with different accessibility features. Ask the person in charge of advice.

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
De 13 a 19h
+34 933191789 Ext 25
Contact person: