Ahir. Assaig obert. Animal Religion.
2019/12/20
Friday
Schedule
nightSessions
Duration: 
35 min
Free

Rehearsal
Circus
Contemporary

Ahir és un espectacle interdisciplinari de circ que uneix cos, llum i so, que parla de la relació del passat amb el present. Utilitzant dades objectives preses el dia anterior a l'actuació es crea un pont que connecta l'ahir amb l'avui. En aquesta unió és on es desenvolupa l'espectacle.​

Les direccions del vent d’ahir, escrivint la coreografia de l’artista de circ; la temperatura de l’aire d’ahir, graduant la intensitat de llum d’una escena, o el moviment dels ocells creuant el cel d’ahir, escrivint melodies musicals, són tres dels exemples que es poden veure representats a l’espectacle.
El viatge proposat pels artistes s’altera segons les dades del dia anterior, que condicionen l’espectacle cada vegada que es representa, el resultat n’és una peça propera al site-specific, plena de detalls, poètica, arriscada, fresca i amb imatges sorprenents.
Animal Religion treballa per innovar el circ i trobar-hi mitjans d’expressió nous. Des del principi, les seves creacions comparteixen un espai on la llum, el cos, el so i la música emergeixen simultàniament, creant una identitat pròpia. Aquest és el seu novè espectacle des de l’inici de la companyia l’any 2012.

Adults

Where it takes place

Pl. de la Pepa Maca
08302
Mataró
937985460

Apropa equipamient contact

Montse Gaxas mgaxas@ajmataro.cat
Toni Cruanyes Bornay afcruanyes@ajmataro.cat
937582361

Past sessions

Friday
20
December
Time
20:30
Place
Can Gassol, Centre de Creació d'Arts Escèniques