2020/04/19
Sunday
Schedule
afternoonSessions
Duration: 
90 min
Since 3 €

Show
Theater
Comedy

Autor: Una creació de La Calòrica a partir de l’obra d’Aristòfanes. Dramatúrgia: Joan Yago. Direcció: Israel Solà. Intèrprets: Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López i Marc Rius. Escenografia, vestuari i il·luminació: Albert Pascual. Caracterització: Anna Rosillo. Espai sonor: Guillem Rodríguez i Arnau Vallvé
Construcció d’escenografia:
 La Forja del Vallès i La Calòrica. Producció executiva: Júlia Truyol. Producció:  La Calòrica amb la col·laboració del Festival Temporada Alta i el suport de la Sala Beckett. 

Un cabaret polític on desfilen temes com la corrupció o els mecanismes de manipulació de masses. 

El jove empresari Pisteter i la seva companya Evèlpides no poden tornar a casa. Tampoc se'ls acudeix cap altre lloc on puguin anar a viure la vida còmoda, relaxada i lliure  d’impostos que ells anhelen. La trobada accidental amb un innocent puput enmig del bosc els portarà a plantejar-se un canvi d'estratègia: i si renunciessin a la seva condició humana i es convertissin en ocells? O encara més: i si convencessin les aus del món per crear una nova societat basada en els principis fonamentals d'individu, propietat i competència?

L'empresa no serà senzilla. Caldrà convèncer les masses amb un relat sòlid i apassionat. Caldrà negociar amb vells poders que habiten el món des del principi dels temps - i que potser no estan disposats que res canviï-, caldrà combatre amb mà de ferro la dissidència i, fins i tot, tenir una conversa cara a cara amb la democràcia i el capitalisme.

Adults

Where it takes place

Carrer de Sant Pau, 9
08700
Igualada
938050358

Apropa equipamient contact

Rafel Roca Dalmau teatre@aj-igualada.net
938031950 | 609443358
Advisory hours: 
9 h a 14 h

Past sessions

Sunday
19
April
Time
19:00
Place
Teatre Municipal Ateneu Igualada