Museu de Ciències Naturals
Museu de Ciències Naturals
4.5666673888889

Description

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona és una institució amb més de 130 anys d’història que conserva un patrimoni de més de tres milions d’exemplars en els àmbits de la mineralogia, la petrologia, la paleontologia, la zoologia i la botànica.

Aquest valuós fons  s’ha anat enriquint any rere any amb espècimens obtinguts gràcies a donacions particulars, a convenis amb el Parc Zoològic i els parcs naturals de Catalunya, i també per la pròpia recerca del Museu.

Accessibility information

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona al Parc del Fòrum, disposa de mesures generals d’accessibilitat a l’equipament que atenen les necessitats globals dels diferents col·lectius. Es té la col·laboració de la Fundació Universitària del Bages i la Fundació per al Desenvolupament Comunitari. El museu ofereix visites guiades adaptades per a persones amb discapacitat visual i intel·lectual que es programen segons la demanda d’aquests col·lectius. Actualment, el museu treballa en la implementació de nous projectes, entre els quals destaca l’ampliació de visites guiades per a persones amb trastorns de salut mental, així com malalts d’Alzheimer. També es du a terme formació específica del personal d’atenció al públic i educadors.

Accessibility

  • Adapted lifts
  • Accessible toilets
  • Plazas de aparcamiento adaptadas
  • Places available for wheelchair users
  • Adapted public transport nearby

Apropa equipamient contact

Servei d'Informació i Reserves activmuseuciencies@bcn.cat
934132293