2021/02/25 to 2021/07/11
Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday
Schedule
morning, afternoon
Duration: 
1h 30 minuts
Places for groups

Guided visit
Museums and exhibitions
Plastic and visual arts

Aquest projecte concep Mart des de diferents enfocaments i disciplines. El relat que s’intenta desplegar és polisèmic i obert, igual com ho és el nostre coneixement actual sobre la naturalesa última de l’univers que habitem.

La intensa desmitificació provocada pels extraordinaris avenços científics en el coneixement del Planeta Vermell no impedeix contraposar l’existència d’una mitologia experimental que alimenta i renova l’enigma i la meravella, com a fonts permanents en la recerca d’un sentit més complex i profund.

El viatge, la guerra, la tornada a casa, la por ancestral a l’Altre i als Altres, les pulsions prometeiques, els desafiaments titanistes, la por i el terror com a instruments de poder, les ficcions que anticipen la realitat, les realitats impregnades de ficció, l’existència de vida alienígena, la supervivència extrema, la gestió dels recursos ambientals, la possibilitat o impossibilitat d’un planeta B, el futur de la humanitat en l’era de l’emergència climàtica, el nostre lloc veritable en un univers infinit en totes les direccions.

Amb aquesta perspectiva, Mart es converteix en un mirall per continuar indagant la nostra condició i el nostre futur com a espècie al segle XXI.

El projecte expositiu funciona com a nucli inspirador de totes les temàtiques esmentades per potenciar un relat en el qual ciència, art i literatura interactuen i es contaminen en un futur que ens enfronta a cruïlles decisives per a la supervivència de la humanitat a la Terra.

All audiences
Price: 
Price from:

1€/usuari,  per un grup de mínim 10 persones, comptant acompanyants. Si son menys, s'haurà d'abonar l'import equivalent a 10. Els acompanyants tenen gratuïtat.

Minimum places for the group: 
10
Maximum places for the group: 
25
More information about the schedule: 
Es poden fer reserves de visita comentada de dimarts a divendres, a les 10h i les 12h del matí, i les 16h i les 18h de la tarda.

Apropa equipamient contact

Bàrbara Roig broig@cccb.org
Servei Educatiu Servei Educatiu seducatiu@cccb.org
Taquilles CCCB taquilles@cccb.org
933064100