2020/07/01 to 2020/09/30
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday
Schedule
morning, afternoon
Duration: 
50 minuts
Places for groups
Free

Workshop
Museums and exhibitions
Plastic and visual arts

El CCCB vol oferir activitats per la gent gran

Des del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona  volem portar als centres de dia i residències de gent gran, activitats dirigides durant els mesos de juliol, agost i setembre. Les activitats que proposem son les següents:

Caixa amb Memòria:  A partir d’una caixa amb objectes quotidians actuals i antics i alguns en desús, parlar de per a què servien, si en tenien, si ells/elles el feien servir i a partir d’aquestes converses parlar de la seva vida, de què treballaven, com vivien.

Les Botigues del Barri: Primer parlem del concepte de barri d’una ciutat, preguntem a quin barri viuen, quins altres barris freqüentaven, parlem de què hi ha a tots els barris, quines botigues en formen part, quines botigues han desaparegut, si algú hi treballava, a on els hi agrada més anar, quines botigues es podia anar ara amb el confinament.

Com han canviat els oficis: Quins oficis tenien o existien quan els usuaris/es treballaven, quins perduren i quins han desaparegut.

 

Duració: Tallers de 50’ per a la gent gran a partir de les seves capacitats i voluntats relacionats amb l’àmbit cultural i en la seva vida personal.

Materials: Es treballa al voltant d’una taula jocs, fotografies, objectes però també immaterials com cançons i coreografia. 

Tan aviat com ens deixin venir a visitar-vos, nosaltres anirem al vostre centre; només ens heu de fer la petició amb les vostres dades i us respondrem. En cada cas, valorarem les activitats que es podran fer,i l'horari serà a convenir entre el CCCB i el centre. 

Contacte per a fer les reserves:

Teresa Pérez, TPEREZ@cccb.org
Taquilles del CCCB: Taquilles@cccb.org

Adults
Minimum places for the group: 
5
Maximum places for the group: 
15
More information about the schedule: 
L'horari és flexible i a convenir entre les entitats i el CCCB . Si us plau, feu la petició amb les vostres dades i us respondrem per concertar data, horari i activitats.

Apropa equipamient contact

Bàrbara Roig broig@cccb.org
Servei Educatiu Servei Educatiu seducatiu@cccb.org
Taquilles CCCB taquilles@cccb.org
933064100