10 April 2021
10:00
Duration
4 hores aproximadament
Seats
45
5.00
  • Music
  • Choral

Description

Formació de música i veu organitzada pel Palau de la Música Catalana amb Apropa Cultura.

Ua sessió adreçada a professionals de l'acció social i educativa. No cal tenir coneixements artístics, només ganes de compartir, aprendre i passar-ho bé!

La formació serà a càrrec de les professores i especialistes Anna Faz i Marta Camón. 

Presentació

La nostra veu és una porta d’entrada al nostre interior: mostra les nostres emocions, expressa els nostres pensaments, evidencia les nostres inquietuds. La veu també és un instrument versàtil i una potent eina comunicativa.

Amb alegria i il·lusió, curiositat i plaer, descobrirem la connexió entre la veu i les emocions, identificarem com funciona la nostra veu i treballarem algunes eines per tenir-ne cura, practicarem cançons per cantar en grup, i gaudirem amb jocs i activitats relacionats amb la veu.

 

Què farem?

  • Aprendrem a tenir cura de la nostra pròpia veu. 
  • Descobrirem la conexió entre la veu i les emocions. 
  • Practicarem cançons per cantar en grup.
  • Aprendrem jocs relacionats amb la veu i l'expressió musical. 

 

Sobre Anna Faz

Mestra i logopeda, l’Anna Faz és una persona inquieta i sociable. Li encanta fer de tastaolletes, il·lusionar-se i descobrir noves vessants artístiques, assumir reptes engrescadors, i compartir per créixer com a persona i professional.

Es va titular a la Universitat Autònoma de Barcelona com a mestra de primària i mestra de música, i també com a logopeda. Ha rebut formació sobre deficiència auditiva, altes capacitats, TDAH, autisme, educació emocional, tècniques teatrals, educació viva i programació neurolingüística. Ha adaptat contes per fer-ne la versió teatral i ha escrit articles divulgatius relacionats amb el teatre infantil com a eina pedagògica. Ha estudiat piano, cant i direcció coral. Ha aprofundit en metodologia Kodaly i Dalcroze. Ha experimentat amb la dansa contemporània, la percussió corporal, la dansa del ventre i la dansa africana.

Des de fa 15 cursos treballa a l’escola pública El Sagrer, que té un projecte d’agrupament d’alumnat sord. I des de l’any 2005 canta a l’Orfeó Català, tot i que forma part de l’escola coral de l’Orfeó Català des de l’any 1990.

 

Sobre Marta Camón

Músic, intèrpret de flauta travessera, ha estat integrant de l'Orfeó Català entre el 2011 i 2020.

L'any 2013 descobreix el solkattu o konnakkol i les tècniques rítmiques karnàtiques del Sur de l'Índia. Formadora en pedagogia i ensenyament musical per a persones adultes i infants.

Més informació a www.martacamon.com

 

 

 

 

Equipment

Carrer Palau de la Música, 4-6
41.387553
2.1753823