• Gran Teatre de La Passió de Cervera
4.4444444444444
Passeig Balmes 2
25200
973 53 35 03

Descripción

Capacitat per a 1.700 espectadors. 
Boca d'escenari: 20 metres d'amplada d'escenàri central, més 2 escenàris laterals de 10 metres d'amplada cadascun  i 12 d'alçada.
Torre telar: 32m. d'alçària.

Durant la Quaresma del 1940 - acabada la guerra civil espanyola - Cervera cerca trobar, entre altres, els seus costums i tradicions. Entre aquestes, en aquest retornar a les seves arrels, hi ha la de reempendre les representacions de La Passió, després del parèntesi dels anys 1937 al 1939. Val a dir que trobem referència històrica de les tradicionals representacions de La Passió de Cervera datada del 1481, essent la més antiga d'Europa segons la Universitat de La Sorbona de París. 

Per al Gran Teatre de La Passió de Cervera hi han passat una quantitat inigualable d'espectadors vinguts de tot el mon per a veure les tradicionals representacions de La Passió de Cervera. Aquest teatre ha estat fonamental per a projectar l'espectacle de forma mediàtica, i reconeixent Cervera com a ciutat de Passió. L'espectacularitat que representa es va veure reflectida al moment en que es declarà aquestes tradicionals representacions d'Interès Públic l'any 1969.

El teatre, però, també s'ha adaptat als nous temps. Una important i rellevant reforma va ser la incorporació de dos escenaris laterals de 10 metres cadascun, els quals permeten una visió espectacular de les representacions de La Passió conjuntament amb l'escenari central de 20 metres, oferint 40 metres totals de boca d'escenari.

L'adaptació de sistemes digitals també s'ha portat a terme en els apartats de luminotècnia, so i escenografia, millorant la qualitat i agilitat de les representacions, fent de La Passió de Cervera un avançat espectacle en tots els sentits. 

Accesibilidad

 • Lavabos accesibles
 • Accessible parking
 • Plazas disponibles para silla de ruedas

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
De 09.00 a 13.00 hores
973 53 00 25
Persona de contacto: 
Mònica Valls Huguet cultura@cerverapaeria.cat

Valoraciones

 • 3
  Tu valoración: 3
  Domingo, 2 Febrero 2020
  Gran Teatre de la Passió de Cervera

  Maremar

  Molt bon espectacle
  El grup va quedar content. No estaven acostumats als musicals, però els va agradar
  Conchi
  Plaza Rivero
  Llar d'acollida Santa Maria del Camí
  Sin hogar
 • 4
  Tu valoración: 4
  Domingo, 17 Noviembre 2019
  Gran Teatre de la Passió de Cervera

  Casa de nines, segona part

  Molt bona experiència
  L'activitat va ser molt adequada pel nostre grup, ja que ho van comprendre perfectament i va haver una atenció constant. La valoració ha estat molt positiva.
  Mercé
  Torrentallé Rocaspana
  Associació salut mental La Noguera
  Salud mental
 • 4
  Tu valoración: 4
  Domingo, 17 Noviembre 2019
  Gran Teatre de la Passió de Cervera

  Casa de nines, segona part

  Una obra emotiva i una actuació magistral.
  Bé, la interpretació va ser magnifica i emotiva i força positiva, al ser una sortida en grup i en un lloc normalitzat. No a tots els que vam assistir els va agradar, ja que era llarga i a alguns els hi costa mantenir la concentració. La recomanaríem perquè és una obra entenedora i que convida a la reflexió.
  JAUME
  AZCONA CACHO
  Associació Salut Mental Ondara Sió
  Salud mental
 • 4
  Tu valoración: 4
  Sábado, 27 Abril 2019
  Gran Teatre de la Passió de Cervera

  La Passió de Cervera

  Si te gusta la Biblia hay que verla
  La participación de tanta gente espectacular. Un felicitación a tdoos los que lo hacen. Por otro lado no es fiel al texto bíblico en bastante aspectos pero nos sorprendió muy gratamente y para lo larga que es, pasó muy rápido... felicidades...
  Daniel
  Requena
  Iglesia Evangélica de Castelldefels
  Exclusión social
 • 5
  Tu valoración: 5
  Sábado, 13 Abril 2019
  Gran Teatre de la Passió de Cervera

  La Passió de Cervera

  Impressionant
  Totes les persones van quedar molt contentes i encara que era un espectacle llarg (4H) van gaudir sense cansar-se, no esperàvam tanta qualitat ni dinàmica en la representació. Tots ho han comentat amb amics i els animen a venir altre any.
  Conchi
  Plaza Rivero
  Llar d'acollida Santa Maria del Camí
  Sin hogar