Descripción

L’exposició estable del Centre Krekovic inclou dos àmbits:

Una selecció del fons pictòric de l’artista Kristian Krekovic. Nascut l’any 1901 a Koprivna, actual Bòsnia i Hercegovina, va viure al Perú entre 1951 i 1960. L’any 1960 s’instal·là a Mallorca, on va morir el 1985. Un any després, el seu llegat passà a ser de titularitat pública, primer del Govern balear i, des de 1995, del Consell de Mallorca. Gran part de la seva obra està dedicada a les cultures preincaiques i a l’imperi inca, però també s’interessà per documentar la cultura tradicional d’aquell país a través de retrats inspirats en models i escenes reals.

Una exposició d’obres de pintors estrangers del fons d’art del Consell de Mallorca, amb la que s’ha iniciat un camí, encara poc explorat, d’adquisició, recerca, documentació i difusió sobre les aportacions dels nombrosos artistes estrangers establerts a l’illa des de l’inici del segle xx. Es mostren obres dels argentins Tito Cittadini i Roberto Ramaugé, deixebles d’Anglada Camarasa, o d’artistes del nucli de Deià com George Sheridan o Mati Klarwein, entre d’altres.

Periòdicament, es duen a terme exposicions temporals.

Información de accesibilidad

Accessos per a persones amb mobilitat reduïda, el museu està tot a nivell de planta baixa i disposa banys adaptats i rampes dissenyades per al seu ús.

Accesibilidad

 • Lavabos accesibles

Contacto Apropa del equipamiento

971 21 96 06
Persona de contacto: 
Maria del Mar Gaita Socias mmgaita@conselldemallorca.net

Valoraciones

 • 5
  Tu valoración: 5
  Viernes, 5 Noviembre 2021
  Museu Krekovic

  Sentir el museu

  Exelente!
  Una maravilla de experiencia. Conocer al artista y sus cuadros un regalo. La guía muy atenta a nuestras dudas y preguntas. La actividad sensorial que hicimos con ella muy amena y participativa por parte de todos Muy recomendable!
  SUSY
  PÉREZ
  Grupo Bmincome Baro De Viver y Bon Pastor
  Pobreza
 • 5
  Tu valoración: 5
  Jueves, 8 Julio 2021
  Museu Krekovic

  Paisatges

  Bonita visita al museo Krekovic
  Ayer, desde Asprom, visitamos el museo Krekovic. Fue una experiencia muy bonita, ya que abrieron el museo para nosotros, pudimos hacer la visita a nuestro ritmo y siempre con la guía María del Mar, explicándonos todos los contenidos y resolviendo dudas, muchassss gracias!
  Juan Miguel
  Bea Palmer
  Asprom
  Discapacidad física
 • 5
  Tu valoración: 5
  Martes, 8 Junio 2021
  Museu Krekovic

  Paisatges

  Experiència de reflexió molt enriquidora
  L'activitat va tenir una durada adequada i se va adaptar a les necessitats de suport de les persones. Na Maria del Mar va seguir un bon ritme per entendre les seves explicacions i va ser flexible amb les demandes dels visitants.
  Marga
  Salvá Salamanca
  Servei d'ocupació
  Discapacidad intelectual
 • 5
  Tu valoración: 5
  Jueves, 3 Junio 2021
  Museu Krekovic

  Paisatges

  Molt enriquidora
  L'activitat va ser molt entretinguda, perfecte pel grup d'autogestors de la nostra entitat. La recomanam molt perquè va ser molt dinàmica i es va afavorir molt la participació de les persones usuàries.
  Maria
  Nicolau
  Autogestors de Coordinadora
  Discapacidad física