Regístrate
 • La Villarroel
4.4259259259259
C/ Villarroel, 87
08011
+34 934511234

Descripción

Fundada l’any 1972 en un intent de crear un teatre proper a la classe obrera, La Villarroel sempre s’ha distingit per la seva vitalitat i pel seu compromís social. El 2005, el Grup Focus assumeix la responsabilitat de gestió i programació del teatre a tots els nivells, i encarrega la direcció artística al director argentí Javier Daulte. Del 2010 i fins al 2012 és la dramaturga Carol López qui agafa les regnes de la direcció artística de La Villarroel. A inicis de 2013 dóna el relleu a Borja Sitjà, i al 2014 és Tania Brenlle l’encarregada de portar la direcció artística de la sala. El 2016 rep el premi a la millor Sala dels Premis de la Crítica.

Des de la seva creació s’han estrenat més de dos-cents cinquanta espectacles, la gran majoria en català i d’autors catalans, vint-i-una obres de producció estrangera i més de cinquanta-cinc recitals de cançó. Espectacles, companyies i intèrprets com Ovidi Montllor, Pi de la Serra, Luis Pastor, Companyia Elèctrica Dharma, Carlos Cano, Amancio Prada, Faemino y Cansado, Charo López, Miguel Gila, Carles Alberola, Karra Elejalde, Manuel Galiana, Emma Vilarasau, Vicky Peña, Rafael Álvarez “El Brujo”, Tricicle, La Cuadra de Sevilla, Raimon, Juanjo Puigcorbé, Laia Marull o Clara Segura, són exemples d’una llarga llista.

Sota la gestió del Grup Focus, La Villarroel s’ha convertit en finestra per a la dramatúrgia contemporània, el teatre d’autor viu, i en especial, l’autoria catalana.

La Villarroel rep el suport de les següents institucions: Generalitat de Catalunya (Departament de Cultura) i Ajuntament de Barcelona (Institut de Cultura).

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
9h - 18h
+34 93 309 75 38
Persona de contacto: 
Verónica Gómez vgomez@focus.cat

Valoraciones

 • 2
  Tu valoración: 2

  QUEMA LA MEMORIA

  ha estat una obra complicada
  No va acabar d'agradar, però segurament perquè no era mainstream i no sabien on anaven.
 • 5
  Tu valoración: 5
  Jueves, 30 Enero 2020
  La Villarroel

  AQUELLA NIT (Una obra de teatre amb cançons)

  Una experiència molt vital
  Els llocs dels seients van ser fantàstics i teníem els actors molt a prop, i podíem rebre tota ls seva energia i unes veus fantàstiques
  Olga
  Adell
  Fundació Ànima
  Infancia y Juventud
 • 5
  Tu valoración: 5
  Domingo, 19 Enero 2020
  La Villarroel

  AQUELLA NIT (Una obra de teatre amb cançons)

  ANAR AL TEATRE!! UNA BONA PRÀCTICA D'INCUSIÓ SOCIAL
  La sortida al teatre va anar força bé. El lloc on estavem asseguts, molt a prop de l'escenari i l'obra, que ens va agradar molt, va fer que la activitat fos un èxit.
  Merche
  Pérez Cazorro
  SOC La Ocioteka
  Salud mental
 • 3
  Tu valoración: 3
  Domingo, 19 Enero 2020
  La Villarroel

  PENSEM. (PAUSA). A LA MERDA!

  Gran treball d'interpretació dels actors
  Bon espectale, ràpid i dinàmic. Et fa pensar en situacions cotidianes en algun moment, ràpid i dinàmc. Crec que es una forma excel.lent d'exposar temes d'interès actual i de poder reflexionar sobre ells.
  Samantha
  Beloso
  Empresa Inserció Solidança Treball
  Pobreza
 • 5
  Tu valoración: 5
  Jueves, 16 Enero 2020
  La Villarroel

  AQUELLA NIT (Una obra de teatre amb cançons)

  De les millors obres que recorden totes i tots! Un èxit
  Han tornat totes i tots encantats, molt divertida! De les millors obres de teatre que recorden totes i tots. Un èxit!!! Gràcies
  Cristina
  Borés Sant
  Llar Residència Roger de Llúria
  Salud mental