Regístrate
Muy solicitado
Reserva directa
06/06/2018
Miércoles
Sessions
noche
Duración: 
Aprox. 90 min
A partir de 3 €

Descripción

L’escenari del Festival Jardins Pedralbes serà testimoni de la unió de dues de les millors veus líriques del panorama musical: la soprano Ainhoa Arteta i el tenor Josep Carreras acompanyats per l’orquestra Arts SymphonyEnsemble i dirigits pel mestre David Giménez.

Ainhoa Arteta és una de les sopranos més importants dels últims anys al nostre país. Amb una destacada carrera internacional, Arteta va fer el seu debut operístic a Palm Beach el 1990. Des de llavors ha cantat sobre els escenaris més importants del món, des del Carnegie Hall fins al Metropolitan Opera House de Nova York.

Josep Carreras ocupa avui una posició privilegiada en el món de la música. Des que el tenor va començar a cantar professionalment el 1970, la seva meteòrica carrera no ha fet més que créixer. La seva àmplia discografia inclou més de cent cinquanta enregistraments i són ja llegendaris els concerts dels 3 Tenors, seguits per milers de milions d’espectadors de tots els continents creant un impacte sense precedents en el món de la lírica.

Arts Symphony Ensemble neix el 2014 com a iniciativa d’alguns membres de l’ Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i de l’ Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). Tots ells són músics d’una dilatada experiència que els ha portat per les millors sales de concerts d’arreu del món. Liderats per la figura del violinista Cristian Chivu, decideixen iniciar aquest projecte que s’ha caracteritzat des dels seus inicis per la recerca de la excel·lència artística i la alta qualitat en les seves interpretacions.

Des d’un bon principi l’Arts Symphony Ensemble ha gaudit dels elogis de la crítica especialitzada i gràcies a això són convidats a participar en alguns dels cicles de concerts i festivals d’estiu més importants del país, com són el Festival dels Jardins de Pedralbes o el Festival d’estiu de Cambrils, on participen al costat de figures destacades de la lírica Internacional com són els tenors Juan Diego Flórez i Josep Carreras.

Tots els beneficis de la recaptació del concert es destinaran al projecte “Per als Valents” de l’Hospital Sant Joan de Déu, en ajuda a la creació del centre oncològic infantil més gran d’Europa.

Emociones fuertes
Una apuesta segura
Adultos
Al aire libre

Equipamiento

Av. Diagonal, 686
08034
Barcelona

Contacto Apropa del equipamiento

+34 933632510
Persona de contacto: 

Sesiones pasadas

Miércoles
06
Junio
Hora
22:00
Espacio
Jardins de Pedralbes