Regístrate
  • Imatge d'unes mans amassant
Solicitud
15/10/2020 al 31/07/2021
Lunes
Sessions
mañana
Duración: 
2h
Plazas para grupos
Plazas disponibles para silla de ruedas
Sesión relajada

Descripción

Proposem un taller a la cuina del MACBA. No per aprendre a cuinar, sinó més aviat per experimentar què pot créixer col·lectivament, barrejant i elaborant sabers, experiències biogràfiques, emocions i relacions socials. 

La crisi ecològica i alimentària actual és una oportunitat per reinventar la nostra relació amb els aliments, amb l’entorn i amb aquells que ens els proporcionen. La cuina està travessada per rutines que tradicionalment determinen qui produeix i qui consumeix, què s’aprofita i què es rebutja, què és bo i què és dolent, qui cuina i qui menja, qui serveix i qui és servit, qui ensenya i qui aprèn... i tot això pot ser també reelaborat sota noves receptes. 

Aquest taller proposa una senzilla pràctica de cuina amb persones amb discapacitat intel·lectual. L’objectiu és treballar certes dimensions que formen part de la cuina però que poden quedar ocultes en l’estricte fet d’elaborar el menjar: cercar els aliments i entendre d’on provenen, descobrir els convidats invisibles que inevitablement formen part d’una recepta, recordar experiències personals i relacions de cura en el context de la cuina, deixar lloc a taula pel que pugui arribar.

Taller a cargo de Juan David Galindo.

Precio: 
Precio a partir de:

3€ per persona

Mínimo de plazas del grupo: 
5
Máximo de plazas del grupo: 
15
Más información del horario: 
Activitat oferta els dilluns al matí, a partir de les 10:30. Consulteu-nos si desitgeu realitzar el taller en altres dies i horaris.
Adultos
Infantil
Jóvenes

Equipamiento

Plaça dels Àngels, 1
08001
Barcelona
Espacio: 
MACBA

Contacto Apropa del equipamiento

+34 93 412 08 10
Persona de contacto: 
Ariadna Pons educacio@macba.cat
Ariadna Pons apons@macba.cat