• Carmina Burana
  • Concert Carmina Burana
Reserva directa
12/07/2019
Viernes
Sessions
noche
Duración: 
70 min
Plazas disponibles para silla de ruedas
A partir de 3 €

Descripción

DIVENDRES 12 DE JULIOL, a les 22h a la Sala Gran de La Passió d’Esparreguera

Carmina Burana és una cantata clàssica un cant a la vida, al plaer i, al mateix temps, és una crítica aferrissada al poder, a allò establert, al que ens allunya de la felicitat.

La representació comptarà amb la presència de la Coral de La Passió d’Esparreguera i l’Orfeó Tanit de Santa Coloma de Gramenet, i les corals vocals Ensemble i Ipharadisi, ambdues de l'Escola Municipal de Música Can Roig i Torres. Així doncs, aquesta unió farà possible que 150 músics puguin sobre l'escenari del Teatre de La Passió d’Esparreguera, amb la direcció musical de Salvador Francés Aparicio, per emocionar amb una de les obres més conegudes de Carl Orff, un cant a la vida, al plaer i, al mateix temps, una crítica al poder, a allò establert que ens allunya de la felicitat.

Probablement una de les peces més conegudes del compositor alemany, Carmina Burana destaca per com la música apareix indissolublement lligada a la paraula. Orff va preferir despullar l'obra de formalitats i donar una força essencial a la tonalitat i l'energia vital del ritme. El resultat, una demostració que senzillesa no és simplicitat, ha passat a la història per com crea en l'espectador imatges màgiques, misterioses i sensuals.

Todos los públicos
Ambiente oscuro
Espectáculo no numerado
Sin entreacto

Equipamiento

Av. Francesc Marimón, 83
08292
Esparreguera

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
De dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h Els dimarts i dijous de 17h a 19h
93 777 15 87 | 693 725 264
Persona de contacto: 
Anna Rosa Teruel espectacle@lapassio.net

Sesiones pasadas

Viernes
12
Julio
Hora
22:00

Accesibilidad

  • Plazas disponibles para silla de ruedas