Regístrate
Reserva directa
28/06/2019
Viernes
Sessions
noche
Duración: 
2h
A partir de 3 €

Descripción

Christopher Cross va fer història amb el seu àlbum debut al 1980, guanyant cinc premis Grammy, entre els quals s'inclouen, per primera vegada, els quatre premis més prestigiosos: Disc de l'any (pel single "Sailing"), Àlbum de l'any, Cançó de l'any (també per a "Sailing") i Millor Nou Artista.

Ara, després de més de 30 anys de la seva extraordinària aparició en el món de la música, Christopher Cross continua la seva carrera amb un nou àlbum, Take Me As I Am, que evoca l'art de grans cantautors com Joni Mitchell i RandyNewman i que parla de preocupacions contemporànies - una combinació que sens dubte complaurà als seus seguidors.

"Take M'As I Am" és una creació especial de Christopher Cross, una espècie d'híbrid: les cançons són instrumentals però acompanyades de cors per a crear el paisatge líric. Dues cançons molt especials són "Roberta", dedicada al mentor de Christopher, Joni Mitchell, i "Truth", amb la lletra de Rob Meurer, una de les últimes cançons que Rob va escriure abans de la seva tràgica defunció. Aquesta cançó és cantada a duo amb Gigi Worth, un nom que serà familiar per als fanàtics de Christopher. Gigi i Rob també van ser molt pròxims, la qual cosa fa que la seva interpretació en aquesta cançó sigui encara més significativa. L'àlbum es tanca amb una cançó en memòria de Rob anomenada "Alvah"(el segon nom de Rob), que compta amb bells arranjaments de cordes de Chris Walden.

Todos los públicos

Equipamiento

Av. Diagonal, 686
08034
Barcelona

Contacto Apropa del equipamiento

+34 933632510
Persona de contacto: 

Sesiones pasadas

Viernes
28
Junio
Hora
22:00
Espacio
Jardins de Pedralbes