Reserva directa
18/04/2021
Domingo
Sessions
tarde
Duración: 
90 min
A partir de 3 €

Descripción

Cançons de festa, sàtira i taverna de l’Alguer. Aquest espectacle neix de la exigència de enregistrar i presentar en concert tot un repertori de cançons que se cantaven a l’Alguer a les velles tavernes i a les reunions de famílies i amics en ocasió de festes.

Sobretot, a les antigues tavernes era costum que los clients, a un cert punt de la tarda, se posessin a cantar, sempre bevent vi, acompanyats de una guitarra, de una mandolina i de percussions inventades, com les culleres de la mateixa taverna.

Parlem de un repertori no oficial, quasi mai enregistrat en discos: cançons improvisades en rima (balzigues), cançons anònimes del primer ‘900, temes cantats a les comèdies musicals dels anys ‘50, cançons populars i dels pescadors de la Muralla.

Les melodies sovent són covers de cançons conegudes i los textos irreverents i provocadors, amb arguments de burla i sàtira sobre personatges o situacions ridícules. Un repertori encara ben viu i conegut a l’Alguer, interpretat en aquest concert i en el disc homònim per part del cantautor alguerès Claudio Gabriel Sanna i el seu Rall Grup, un nou conjunt format de artistes
algueresos i catalans.

Adultos

Equipamiento

Rambla Just Oliveras, 56
08901
L'Hospitalet de Llobregat

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
De 9 a 15 h
+34 93 403 29 30
Persona de contacto: 
Ariadna Cruz acruz@l-h.cat

Sesiones pasadas

Domingo
18
Abril
Hora
19:00
Espacio
Auditori Barradas