Solicitud
13/11/2021
Sábado
Sessions
tarde
Duración: 
1H 30MIN
A partir de 3 €

Descripción

UN VIATGE PEL BARROC A TRAVÉS DE LA DANSA CONTEMPORÀNIA

Dancing Vivaldi és un espectacle de dansa a càrrec de PAR en Dansa, el Programa d’Alt Rendiment per a joves ballarins professional impulsat pel Factoria Cultural de Terrassa que dirigeix Rodolfo Castellano, reconegut com a ballarí principal del Ballet Nacional de Cuba. El muntatge, que compta amb la música en directe de l’Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels i el cor de l’Orfeó Lleidatà dirigit per Pedro Pardo, coreografia algunes de les peces més importants del barroc, com el Concert nº3 de Brandenburg de J.S. Bach, la Suite Abdelazer de H. Purcell i el Gloria RV589 en re major per a cor, solistes i orquestra d’A. Vivaldi.

La música barroca és, sens dubte, una de les que connecta millor amb la societat actual i als gustos de les músiques del segle XXI. Deixeu-vos seduir per aquest muntarge multidisciplinar!
 

Gira organitzada en col·laboració amb la Factoria Cultural de Terrassa, L’Atlàntida de Vic, La Llotja de Lleida, Els Costals de Castellbisbal, el Teatre-Auditori Sant Cugat i el Kursaal de Manresa.

Todos los públicos
Ambiente oscuro
Sin entreacto

Equipamiento

Passeig Pere III, 35
08242
Manresa

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
De dilluns a divendres 10h a 14h i de 16h a 20h
+34 938753402
Persona de contacto: 
Cristina Gonzàlez Alsina cristinagonzalez@mees.cat

Sesiones pasadas

Sábado
13
Noviembre
Hora
18:00
Espacio
Sala Gran - Kursaal