Regístrate
Solicitud
02/03/2020
Lunes
Sessions
tarde
Duración: 
1h
Bucle magnético
Plazas disponibles para silla de ruedas
Gratis

Descripción

Vine al Liceu a gaudir del diàleg entre Jordi Savall i Òscar Camps.

L’òpera de Jonathan Dove El monstre al laberint que podrem veure properament al Liceu sota la direcció escènica de Paco Azorín, parteix d’un mite clàssic –Teseu i el Minotaure- per convidar-nos a reflexionar sobre la realitat de les persones migrades i refugiades.

El monstre al laberint és una òpera participativa on a cada funció uns 250 joves de diferents instituts i centres educatius, comparteixen escenari amb professionals de la música i les arts escèniques. 

És en aquest context que el Gran Teatre del Liceu organitza un diàleg entre Jordi Savall i Òscar Camps. Jordi Savall, ambaixador de la Unió Europea pel diàleg intercultural el 2008 i Artista per la Pau escollit per la UNESCO, ha impulsat el projecte social Orpheus XXI adreçat a joves músics immigrants i refugiats. La música com a oportunitat i com a eina de diàleg intercultural.

Per la seva banda, Òscar Camps, fundador i director de l’ONG Pro Activa Open Arms, dedica la seva tasca professional a protegir i a ajudar persones que travessen el Mediterrani per arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, de persecució o de pobresa.

Experiències per donar visibilitat a una realitat, el desplaçament forçat de les persones, que segueix creixent cada dia a tot el món.

Adultos
Jóvenes
Espectáculo no numerado
Sin entreacto

Equipamiento

La Rambla, 51-59
08002
Barcelona

Contacto Apropa del equipamiento

+34 93 485 99 29
Persona de contacto: 

Sesiones pasadas

Lunes
02
Marzo
Hora
18:00
Espacio
Foyer del Gran Teatre del Liceu

Accesibilidad

  • Bucle magnético
  • Plazas disponibles para silla de ruedas