5
  • Quatre amics, una escape room i un cadàver. Què pot sortir malament?
Reserva directa
24/03/2019
Domingo
Sessions
tarde
Duración: 
105 min
A partir de 3 €

Descripción

Autors i directors: Joel Joan i Hèctor Claramunt. Intèrprets: Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives. Col·laboració especial: Ferran Carvajal. Escenografia: Joan Sabaté. Il·luminació: Ignasi Camprodon. Vestuari: Ariadna Julià. So: Albert Manera. Caracterització: Toni Santos. Producció vídeo: Miquel Àngel Raió. Ajudant de direcció i regidora: Giulia Grumi. Ajudant d’escenografia: Txarly Gómez. Efectes especials de maquillatge: My Effectts. Meritòria escenografia: Yaiza Ares. Producció executiva: Núria Costas.  Producció: Arriska i Focus.

 

Quatre amics, una escape room i un cadàver. Què pot sortir malament?

 

Dues parelles d'amics de tota la vida queden per fer un “escape room” al barri d'Hostafrancs, on recentment s'ha trobat, en un contenidor, el cadàver d'un home esquarterat...  Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per passar l'estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una miqueta. Però tan bon punt la porta de l'habitació es tanca hermèticament al seu darrere i comença el compte enrere, comencen a passar coses estranyes. 
Sortir d'aquell “escape room” no serà gens fàcil i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seva amistat fins a límits insospitats. Encara que no ho sembli, això és una comèdia... una comèdia de por!

 

Adultos

Equipamiento

Carrer de Sant Pau, 9
08700
Igualada

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
9 h a 14 h
+34 938 03 19 50
Persona de contacto: 
Francesc Rosell Farré rossellf@aj-igualada.net

Sesiones pasadas

Domingo
24
Marzo
Hora
19:00
Espacio
Teatre Municipal Ateneu Igualada