Regístrate
  • Ester Formosa & Elva Lutza
Reserva directa
30/03/2019
Sábado
Sessions
noche
A partir de 3 €

Descripción

Cancionero és un recull de cançons heterogeni per la procedència i també pels estudiats arranjaments de Casu i Dessì, que donen a cada cançó una lectura nova, personal i original. 

Cançons en sard i en català escrites per Nico Casu, clàssics de la cançó popular de l’Amèrica central, cançons d’autors ja clàssics com els italians Bruno Lauzi, Stefano Rosso (aquest darrer traduït al català pel poeta i dramaturg Joan Casas) i el cantautor català Lluís Llach.

Ester Formosa, en més de trenta anys als escenaris, ha publicat una desena de discs i hi ha col·laborat amb músics importants, entre els quals Toti Soler. Ha cantat a poetes com Jordi Guardans, Feliu Formosa (i les seves traduccions de Rose Ausländes), Joan Casas (que ha traduït també per ella a Leo Ferrè i Manos Hadjidakis)…  

El duo Elva Lutza (Nico Casu i Gianluca Dessì) és una de les realitats més interessants de la música a Sardenya. Guanyadors el 2011 del Premio Internazionale di world music “Andrea Parodi”, disc de l’any 2014 per l’Archivio discografico “Mario Cervo” (el més important a Sardenya). La seva música és un inusual mix de tradició, improvisació i cançó d’autor.

El trio s’ha exhibit a França, Anglaterra, Itàlia i, naturalment, a Sardenya. Al BarnaSants presenta el nou disc “Cancionero”, produït de l’etiqueta “Tronos” i distribuït en tot el món de la “Felmay” de Torí.

Ester Formosa: Veu
Nico Casu: Trompeta i Veu
Gianluca Dessì: Guitarres

Barnasants 2019

Todos los públicos

Equipamiento

Rambla Just Oliveras, 56
08901
L'Hospitalet de Llobregat

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
De 9 a 15 h
+34 93 403 29 30
Persona de contacto: 
Ariadna Cruz acruz@l-h.cat

Sesiones pasadas

Sábado
30
Marzo
Hora
20:00
Espacio
Auditori Barradas