Muy solicitado
Solicitud
09/11/2019 al 10/11/2019
Sábado, Domingo
Sessions
mañana
Plazas para grupos
Gratis

Descripción

Vivim en un món ple d'imatges. Ens envolten per tot arreu, reproduïdes a través de diferents formats. Les veiem en pantalles i cartells, estàtiques o en moviment, acompanyades de so o mudes. Avui percebem aquesta voràgine visual com un fet habitual, però, quan comencem a capturar i conservar imatges del món que l'envolta? La història es remunta als temps prehistòrics, en els quals els nostres avantpassats van començar dibuixant animals a les parets de les coves.

Explora Zinematik relata com ha progressat l'art de capturar imatges, gràcies a invencions cada vegada més complexes. Proposem un recorregut per una part d'aquest viatge en el temps, en què interactuarem amb mecanismes cinematogràfics primitius, des dels més antics fins als invents pròxims a l'aparició del primer cinematògraf. Entre aquests invents, la càmera fosca, el zoòtrop o el praxinoscopi, predecessors de la fotografia i el cinema. No t'ho perdis!

Activitat gratuïta. Les entrades es podran adquirir exclusivament en el mostrador del centre, en l'horari habitual d'obertura. Màxim 4 entrades per persona. Es prega puntualitat. Deu minuts abans de començar la sessió s'alliberaran les entrades no presentades.

Mínimo de plazas del grupo: 
10
Máximo de plazas del grupo: 
10
Muy visual
Sensorial
Una apuesta segura
Adultos
Familiar
Infantil
Jóvenes
Todos los públicos

Equipamiento

Carrer Cristòfor Colom, 2
43001
Tarragona

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
9.00 - 14.00 - 16.00 - 19.00 h
+34 977 24 98 71
Persona de contacto: 
Direcció CaixaForum Tarragona caixaforumtrg@fundaciolacaixa.org

Sesiones pasadas

Domingo
10
Noviembre
Hora
11:00
Espacio
CaixaForum Tarragona
Sábado
09
Noviembre
Hora
11:00
Espacio
CaixaForum Tarragona