Regístrate
Reserva directa
24/01/2019
Jueves
Sessions
noche
Plazas disponibles para silla de ruedas
A partir de 3 €

Descripción

A finals del 2017, poc abans de publicar el seu aclamat disc Blanc (Halley Records 2018), Ferran Palau ja tenia pràcticament enllestides les cançons que formen part de Kevin (Hidden Track Records, 2019), el seu quart disc en solitari. Gravat a principis d’aquest any 2019 entre la casa del seu productor i cosí Jordi Matas, la Casa Murada i l’estudi d’en Panxii Badii.

Un disc de pop que mira de re-ull al soul més ‘easy-loving’, però, podem interpretar aquest disc com un disc de cançons d’amor? En l’univers Palau les preguntes mai tenen una resposta clara i no serà diferent en aquesta ocasió, però és evident que estem davant de l’obra més romàntica i colorista de l’artista, en la que el tu i el jo que sempre protagonitzen les seves lletres, es converteixen en un micro univers on cada punt de vista esdevé una possible nova dimensió.

Tom Hagan obrirà la doble sessió de la nit. El music saltenc repassarà amb nova banda el seu darrer treball -el ja llunyà "Carles Vidal" (2015)- i esperem que ens regali alguna cançó del que serà el seu proper i esperat disc

Una apuesta segura
Adultos
Ambiente oscuro
Sin entreacto

Equipamiento

Passeig de la Devesa, 35
17001
Girona

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
de dilluns a divendres de 9 a 14 hores
+34 972 20 76 34
Persona de contacto: 

Sesiones pasadas

Jueves
24
Enero
Hora
20:30
Espacio
Sala de Cambra - Auditori de Girona

Accesibilidad

  • Plazas disponibles para silla de ruedas