Reserva directa
12/08/2018
Domingo
Sessions
noche
Duración: 
1 h 30 min aprox.
Plazas disponibles para silla de ruedas
A partir de 3 €

Descripción

Amandine Beyer, violí i direcció | Johanna Bartz, traverso | Baldomero Barciela, viola de gamba | Anna Fontana, clavicèmbal

PROGRAMA

BWV...or not? The inauthentic Bach... with authentic instruments

Johann Sebastian o/i Carl Philipp Emanuel BachSonata per a traverso, violí i baix continu en Sol major, BWV 1038 (H.590.5) / Johann Georg PisendelSonata per a violí i baix continu en Do menor, BWV 1024 (atribució dubtosa) / J. SBach: «Sonata 'Sopr'il Soggetto Reale'» per a traverso, violí i baix continu en Do menor, de  Musikalisches Opfer, BWV 1079 / Sonata per a viola de gamba i clavicèmbal en Re major, BWV 1028 / Carl Philipp Emanuel BachSonata per a violí i clavicèmbal obligat en re menor, BWV 1036 (antiga versió de Wq145/H.569)  

La música de Johann Sebastian Bach s'ha copiat, arranjat i parafrasejat infinitat de vegades fins a l'actualitat. A ell mateix li agradava agafar idees, temes musicals i formes d’altres col·legues i, fins i tot, transcrivia obres senceres d'altres compositors sense citar mai la font. Era una altra època, en la qual no existien els drets d'autor. La violinista francesa Amandine Beyer i el seu grup Gli Incogniti reten homenatge a aquell temps amb un divertit joc de fet i amagar a la recerca d’obres que han estat atribuïdes encertadament o erròniament a Bach.

Adultos
Ambiente oscuro

Equipamiento

C/Riu Ter, 29
17257
Torroella de Montgrí

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
9-13h
+34 972 760605
Persona de contacto: 

Sesiones pasadas

Domingo
12
Agosto
Hora
22:00
Espacio
Auditori Teatre Espai Ter

Accesibilidad

  • Plazas disponibles para silla de ruedas