• El Lazarillo de Tormes
Reserva directa
12/11/2021
Viernes
Sessions
noche
Duración: 
1h 30 min
A partir de 3 €

Descripción

Rafael Álvarez, un dels grans homes de l’escena teatral, torna a deleitar-nos amb la seva versió del clàssic El Lazarillo de Tormes. Un text magistral que presenta una original reflexió sobre la marginació i la fam. ¡Deixem-nos emocionar per l’exquisida interpretació de El Brujo!

"Déjenme decirles algo: jamás abandonaré al Lazarillo. Cada vez que lo represento disfruto especialmente. Nunca he dejado de conectar con el público de una manera especial. La satisfacción del gozo no se puede fingir y yo gozo de veras con esta obra. El Lazarillo y yo hemos recibido mucho más de lo que ambos hemos dado. La compensación afectiva y emocional es muy grande y el alivio y la tranquilidad mayor. Esta criatura de ficción nació con un destino muy especial y por eso sigue aquí”. (Rafael Álvarez, “El Brujo”)

El Lazarillo de Tormes tracta de la marginació, la fam i la vivència dura de la infància. Els paral·lelismes entre el mon de l’infant que acompanya al cec i la situacions de tants nens del tercer mon que moren de gana son obvies. La història es repeteix i repeteix una i altre vegada. Com quasi sempre, aquestes situacions és la conseqüència d’un món de desequilibris on els béns estan descompensats.

Per tot això, perquè Fernán Gómez va saber capturar l’anima d’aquest personatge, perquè m’apassiona recitar les seves aventures pels teatres, per tot això, aquí està aquest meravellós relat, primordial per a mi, com ho és servir la necessitat del públic a cada moment. (Rafael Álvarez)

Versió de Fernando Fernán Gómez

Intèrpret: Rafael Álvarez, “El Brujo”

Espectacle en castellà
Durada: 90 minuts

Todos los públicos

Equipamiento

C. Joventut, 4-10
08904
L'Hospitalet de Llobregat

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
De 9 a 15 h
+34 934036795
Persona de contacto: 
Xesco Forn i Béjar fforn@l-h.cat

Sesiones pasadas

Viernes
12
Noviembre
Hora
20:00
Espacio
Sala A - Teatre Joventut