Regístrate
Solicitud
31/01/2019
Jueves
Sessions
mañana
Duración: 
50 minuts
Plazas disponibles para silla de ruedas
A partir de 3 €

Descripción

Mons Dansa i Educació (en els seus orígens Nats Nus) us convida a un viatge pels mapes de les diferents cultures del món.

En aquesta ocasió, la dansa ens parla de la necessitat i curiositat que sempre ha sentit l’ésser humà per viatjar, per descobrir nous horitzons i cultures, per transcendir les seves fronteres, per experimentar noves sensacions i conèixer altres maneres de viure, pensar i comunicar-se. I ens ho explica així...

Quatre personatges a temporals carregats de velles maletes coincideixen en el seu viatge i, per un temps, passen a ser accidentats companys, comparteixen experiències, es comuniquen com poden i descobreixen sons, paisatges, idiomes, olors, sabors,... En definitiva, creixen!

La companyia, creada l’any 1987, sota la direcció de Toni Mira, explora, la interacció de la dansa amb altres llenguatges escènics (objectes, màgia, text, imatge,...), amb la voluntat d’apropar la dansa als nens i joves i fer del llenguatge coreogràfic una via de comunicació, expressió i divertiment.

Muy visual
Infantil

Equipamiento

Paseo Ernest Lluch, D - 1.
08222
Terrassa

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
10.00h a 14.00h; 15.00h a 17.00h
+34 93 789 90 85

Sesiones pasadas

Jueves
31
Enero
Hora
9:45
Sesión escolar
Espacio
Auditori Municipal de Terrassa

Accesibilidad

  • Plazas disponibles para silla de ruedas