Solicitud
25/02/2021 al 11/07/2021
Martes, Miércoles, Jueves, Viernes
Sessions
mañana, tarde
Duración: 
1h 30 minuts
Plazas para grupos

Descripción

Tota la programació es pot veure afectada a causa de la crisi sanitària Covid-19. ATENDREM LES RESERVES A PARTIR DE SETEMBRE.

Aquest projecte concep Mart des de diferents enfocaments i disciplines. El relat que s’intenta desplegar és polisèmic i obert, igual com ho és el nostre coneixement actual sobre la naturalesa última de l’univers que habitem.

La intensa desmitificació provocada pels extraordinaris avenços científics en el coneixement del Planeta Vermell no impedeix contraposar l’existència d’una mitologia experimental que alimenta i renova l’enigma i la meravella, com a fonts permanents en la recerca d’un sentit més complex i profund.

El viatge, la guerra, la tornada a casa, la por ancestral a l’Altre i als Altres, les pulsions prometeiques, els desafiaments titanistes, la por i el terror com a instruments de poder, les ficcions que anticipen la realitat, les realitats impregnades de ficció, l’existència de vida alienígena, la supervivència extrema, la gestió dels recursos ambientals, la possibilitat o impossibilitat d’un planeta B, el futur de la humanitat en l’era de l’emergència climàtica, el nostre lloc veritable en un univers infinit en totes les direccions.

Amb aquesta perspectiva, Mart es converteix en un mirall per continuar indagant la nostra condició i el nostre futur com a espècie al segle XXI.

El projecte expositiu funciona com a nucli inspirador de totes les temàtiques esmentades per potenciar un relat en el qual ciència, art i literatura interactuen i es contaminen en un futur que ens enfronta a cruïlles decisives per a la supervivència de la humanitat a la Terra.

Precio: 
Precio a partir de:

1€/usuari,  per un grup de mínim 10 persones, comptant acompanyants. Si son menys, s'haurà d'abonar l'import equivalent a 10. Els acompanyants tenen gratuïtat.

Mínimo de plazas del grupo: 
10
Máximo de plazas del grupo: 
25
Más información del horario: 
Es poden fer reserves de visita comentada de dimarts a divendres, a les 10h i les 12h del matí, i les 16h i les 18h de la tarda.
Todos los públicos

Equipamiento

Espacio: 
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Contacto Apropa del equipamiento

+34 93 306 41 00
Persona de contacto: 
Bàrbara Roig broig@cccb.org
Servei Educatiu Servei Educatiu seducatiu@cccb.org
Taquilles CCCB taquilles@cccb.org