• Picasso us visita
  • Parlem
Solicitud
20/09/2021 al 31/07/2022
Lunes, Jueves
Sessions
mañana
Duración: 
1 hora aprox.
Plazas para grupos
Materiales táctiles
Plazas disponibles para silla de ruedas
Sesión relajada

Descripción

Què farem?

Una educadora del Museu us visitarà a la vostra residència o centre de dia per realitzar una visita dinamitzada que ens portarà al món de Pablo Picasso. Us proposem una experiència en la qual els interessos de tots els participants formen part de l'activitat, enllaçant l'obra, la fotografia i el vídeo amb les nostres vides i la de l'artista. 

A través d’observar, parlar, compartir, escoltar i gaudir estimularem als residents per mantenir les seves capacitats cognitives i afavorir una millora en el seu estat d’ànim.

 

Com ho farem?

La reserva inclou la realització per duplicat d'una mateixa sessió d'uns 45-60 minuts de durada. Per tant, en un mateix matí dos grups diferents de persones gaudiran d'aquesta sessió. 

Durant l'activitat, es necessitarà un projector o televisor on projectar les imatges i un equip de so o altaveus. També és important comptar amb la presència d'un/a professional del vostre centre durant la sessió. 

 

 

Precio: 
Precio a partir de:

50€ doble sessió

L'educadora del Museu es traslladarà a la vostra residència/Casal sempre per fer mínim de dues accions. La mateixa activitat per a dos grups diferents.

Más información del horario: 
A concretar amb Educació del Museu
Al teu centre
Una apuesta segura
Todos los públicos

Equipamiento

Carrer Montcada 15-23
08003
Barcelona
Espacio: 
Museu Picasso

Contacto Apropa del equipamiento

Horarios asesoramiento: 
De dilluns a divendres, de 12:30 a 14:30
+34 93 2562997
Persona de contacto: